Dagrofa: Imponerende sammenhold i Østerlars

Dagrofa: Imponerende sammenhold i Østerlars
Min Købmand i Mejlby i Østjylland var en af de butikker, der åbnede i 2023 – snart kan turen komme til Østerlars. Foto: Dagrofa
NYHED | 26. MAR 2024 • 12:11
Holger Larsen
Journalist
NYHED
26. MAR 2024 • 12:11

I dagligvarekoncernen Dagrofa glæder man sig over, at en borgergruppe i Østerlars nu har indsamlet over en halv million kroner ind i bestræbelserne på at få etableret en Min Købmand-butik som erstatning for brugsen.

– Vi i Dagrofa har arbejdet tæt sammen med borgergruppen i Østerlars gennem et par måneder nu, og jeg må sige, at jeg er imponeret over, hvor hurtigt det er lykkedes dem at skaffe den nødvendige kapital. Det vidner om et stærkt sammenhold i området, siger Tonny Holm Jensen, projektchef i Dagrofa, i et opslag på Linkedin.

– Vi må nu afvente borgergruppens endelige handel med Coop i forhold til bygningen, og så snart den er på plads, så kan vi lægge de næste planer. Vi sigter efter, at butikken skal åbne til sommer, men en endelig dato afhænger selvfølgelig af, hvornår borgergruppen får adgang til ejendommen, fortsætter han.

Dagrofa står bag kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb, og kæden står bag mere end 100 borgerfinansierede butikker over hele Danmark – i stil med den, som nu synes på vej i Østerlars.