Real-stjerner hylder mentalitet efter comebacktriumf

9. MAJ 2024 • 00:14SPORT

Vinicius Junior og Jude Bellingham fremhæver holdets specielle mentalitet efter sejren over Bayern München.

To meget sene scoringer af indskiftede Joselu blev afgørende, da Real Madrid onsdag slog Bayern München 2-1 og sikrede sig en Champions League-finale mod Dortmund.

Det var fjerde gang i denne sæson, at spanierne var bagud, men alligevel vandt i Champions League.

- Det er magisk at spille for dette hold og på dette stadion. Dette er bare endnu et eksempel på, at vi altid tror på os selv, og at vi kan vinde. Vi ved, vi kan gøre forskellen, siger offensivstjernen Vinicius Junior ifølge uefa.com.

Kollegaen Jude Bellingham fremhæver fansene på Santiago Bernabeu som afgørende.

- Vi har set døde og begravede ud mange gange, men vi har en speciel mentalitet og giver aldrig op.

- Der er en grund til, at vi vender så mange kampe. Det er på grund af dem. De giver en energi, som man ikke kan få andre steder, siger Bellingham ifølge TNT Sports.

Bayern München udlignede til 2-2 og 4-4 samlet i overtiden, men scoringen blev underkendt for en snæver offside på målscorer Matthijs de Ligt.

Hollænderen og resten af Bayern-lejren var meget utilfredse, da der blev vinket og fløjtet for offside med det samme i stedet for at afvente og lade VAR klare opgaven.

- Jeg synes, det er ufatteligt. Man er nødt til at lade den gå. Vi har en regel, som siger, at man skal lade spillet fortsætte, hvis der er mulighed for en offside. Jeg forstår det ikke.

- Det er en klar regel, og han (dommeren, red.) sagde undskyld. Jeg gider ikke sige, at dommeren altid laver fejl, når man spiller mod Real Madrid, men det gjorde forskellen i dag, siger Matthijs de Ligt ifølge uefa.com.

Hverken han eller Bayern-træner Thomas Tuchel har lyst til at udpege Manuel Neuer som skurk, selv om veterankeeperen efter en stribe store redninger droppede stort ved matchvinder Joselus første scoring.

- Han havde været exceptionel og havde reddet os hele aftenen, inden han lavede en fejl, som han ikke laver igen i de næste 100 år, siger Tuchel ifølge uefa.com.

Real Madrid og Dortmund dyster på Wembley lørdag den 1. juni.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU