Thorbjørn Olesen og makker avancerer i New Orleans

28. APR 2024 • 01:54SPORT

Thorbjørn Olesen og Matt Wallace er seks slag fra det førende par i PGA-turneringen Zürich Classic.

Danske Thorbjørn Olesen og engelske Matt Wallace fik en kanonstart på lørdagens runde i PGA-turneringen Zürich Classic, som afvikles i amerikanske New Orleans.

Med en eagle og to birdies på de første fem huller nærmede makkerparret sig toppen af leaderboardet, men siden blev der lidt længere mellem snapsene.

På en bogeyfri runde leverede Olesen og Wallace dog en score på otte slag under par, og det sender dem lidt frem i stillingen.

Med samtlige spillere i klubhuset er den dansk-engelske duo avanceret fra 26.- til 19.-pladsen i holdturneringen, hvor også Nicolai og Rasmus Højgaard stillede til start som par, men dog ikke klarede cuttet.

Olesen og Wallaces samlede score på 17 slag under par efter tre runder er seks slag fra amerikanerne Zac Blair og Patrick Fishburn, der har taget spidsen før fjerde og sidste runde søndag.

I Zürich Classic spillede de 80 startende hold i første runde fourball og i anden runde fredag foursome.

Lørdag var det igen tid til fourball for de 40 hold, der klarede cuttet, og søndag sluttes der af med foursome.

I fourball spiller begge spillere på hvert hold hullerne med hver sin bold, og den laveste score tæller. I foursome skiftes de to spillere på hvert hold til at slå til samme bold.

Den samlede præmiesum i New Orleans lyder på knap ni millioner dollar - svarende til 62 millioner kroner. Det vindende par deler knap 18 millioner kroner.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU