Vejle sender OB under stregen med sejr i bundgyser

7. MAJ 2024 • 07:51SPORT

OB er med fire spillerunder tilbage under nedrykningsstregen efter et 2-3-nederlag mandag aften mod Vejle.

Nedrykningsspøgelset truer for alvor i OB, efter holdet mandag aften tabte et vitalt opgør i bunden af Superligaen mod Vejle Boldklub med 2-3.

Fynboerne fik en god start på kampen og kom i front, men i anden halvleg var Vejle skarpest og sendte dermed OB under nedrykningsstregen på bekostning af østjyderne.

Med nederlaget er OB oppe på syv kampe i træk uden sejr i Superligaen.

Vejle kravler med de tre point for første gang over nedrykningsstregen siden første spillerunde.

Med fire runder tilbage er der lagt op til en nervepirrende bundkamp, hvor OB på 11.-pladsen har 26 point, hvilket er et enkelt færre end Vejle, mens Lyngby indtager niendepladsen med 29 point.

OB var ellers bedst fra kampens start. Gæsterne fik i de første minutter muligheden for en drømmestart, men Louicius Don Deedson brændte stort fra nært hold efter et fynsk hjørnespark.

Efter ti minutter viste Don Deedsons offensive kollega Max Fenger til gengæld skarphed. Han blev sendt afsted i dybden og løftede bolden over en passiv Nathan Trott i Vejle-målet.

Knap havde OB jublet færdig, før Vejle svarede igen.

Minuttet efter gæsternes scoring blev Musa Juwara spillet fri i OB-feltet, og den hurtige Vejle-kant kvitterede med en udligning.

De to mandskaber skiftedes til at have gode perioder i en jævnbyrdig første halvleg.

Fælles for holdene var, at begge formåede at spille sig frem til flere store chancer, men de blev misbrugt i begge ender af banen.

I løbet af anden halvleg satte OB sig mere på spillet i opgøret, men alligevel var det Vejle, der kom i front.

Spydspidsen German Onughka steg 20 minutter før tid til vejrs og headede hjemmeholdet på sejrskurs efter et fornemt oplæg fra første halvlegs målscorer Juwara.

Ti minutter senere fandt kampen sin afgørelse, da indskiftede Dimitrios Emmanouilidis med et flot spark på kanten af feltet sendte bolden i nettet via stolpen.

I kampens tillægstid reducerede Luca Kjerrumgaard, men det var for sent til at OB kunne nå mere.