Xavi: Vi har meget at forbedre frem mod næste sæson

Cheftræner Xavi peger på, at fejl bliver ved med at ske og kostede Barcelona topniveauet for denne sæson.

Barcelonas cheftræner, Xavi Hernandez, mener, at hans hold har mange ting at arbejde på, for at næste sæson bliver bedre end dette års.

Det siger han, efter at rivalerne Real Madrid lørdag aften sikrede sig titlen som spanske mestre.

- Vi vil blive ved med at kæmpe, og (inden, red.) næste sæson har vi en række ting, vi skal ændre, siger Xavi til det britiske medie Dazn ifølge nyhedsbureauet AFP.

Madrid slog Cadiz 3-0, mens Girona slog Barcelona 4-2. Dermed sikrer hovedstadsklubben sig La Liga-trofæet med fire kampe igen.

Barcelona vandt den spanske liga sidste år. Holdet ligger efter lørdagens nederlag nummer tre.

Barcelona kom ellers foran 2-1 og leverede 65 gode minutter i Girona, men derfra overtog hjemmeholdet kampen og kørte gæsterne ud af banen i den sidste del af kampen.

Træneren er dog tilfreds med den måde, som holdet kom fra start på.

- Vi skal fortsætte med projektet. De første par minutter var fantastiske, siger han.

- Vi mistede kontrollen på grund af åbenlyse fejl, som ikke må ske på det her niveau. Vi har talt om det, men det bliver ved med at ske, lyder det fra den skuffede træner.

Andreas Christensen startede igen på den defensive midtbane, og danskeren kom også endnu en gang på tavlen. Efter blot tre minutter tæmmede Christensen bolden med brystet på kanten af feltet, og i samme bevægelse vendte han sig og flugtede bolden i mål.

Scoringen var den danske landsholdsspillers tredje i de fem seneste kampe for Barcelona.

Barcelona kollapsede dog fuldstændig i den sidste del af kampen, og kun store redninger fra Marc-Andre ter Stegen i målet forhindrede flere Girona-scoringer.

- Vi gav kampen væk. Det er resuméet af sæsonen, siger Xavi.