Højgaard-tvillinger misser cut i New Orleans - Olesen går videre

27. APR 2024 • 02:05SPORT

Thorbjørn Olesen og Matt Wallace er videre i Zürich Classic, mens Højgaard-tvillingerne er ude.

Den danske golfspiller Thorbjørn Olesen og engelske Matt Wallace er videre til weekendens runder ved PGA-turneringen Zürich Classic, der afvikles i New Orleans i USA, efter at de to endte på en delt 26.-plads efter fredagens runde.

Parret gik de 18 huller i et slag under par og ligger ni slag under par i det samlede regnskab.

Tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard er til gengæld ude af holdturneringen efter en fredag, hvor de i foursome leverede to birdies og en bogey.

Det rakte til en samlet score på fem slag under par efter anden runde, men det var et stykke fra at være nok til at sikre adgang til de to sidste runder.

Cuttet endte med at ligge på otte slag under par.

Olesen og Wallace matchede Højgaard-brødrenes score fredag, men en glimrende torsdag sikrede parret en samlet score på ni slag under par.

I Zürich Classic spillede de 80 startende hold i første runde fourball og i anden runde fredag foursome.

I fourball spiller begge spillere på hvert hold hullerne med hver sin bold, og den laveste score tæller. I foursome skiftes de to spillere på hvert hold til at slå til samme bold.

Lørdag gælder det endnu en omgang fourball, og søndag sluttes der af med foursome.

Den samlede præmiesum i New Orleans lyder på knap ni millioner dollar - svarende til 62 millioner kroner. Det vindende par deler knap 18 millioner kroner.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU